Door Beleving in Beweging

Door Beleving in Beweging is een samenwerkingsproject van BrichbouW sportondersteuning en Estinea. Het is speciaal opgezet voor mensen met een ernstig meervoudige beperking. Door middel van belevingsgerichte activiteiten beweegt iedere sporter op de voor hem/haar mogelijke manieren.

 

Door Beleving in Beweging gebeurt door het gebruik van verschillende activiteiten, speciaal afgestemd op de sporter. Denk hierbij aan een waterbed, handmassage en voetenbad voor de ontspanning; geurdoekjes en balletjes met verschillende structuren voor de zintuiglijke prikkel en de balanceerbal en evenwichtsplank voor de grovere motoriek. Verder hebben we ook een hometrainer, moto-med en loopband tot onze beschikking.

We werken vaak met thema’s zoals de seizoenen of een feestthema zoals sinterklaas en kerst.

 

Zoals je ziet hebben we een zeer gevarieerd programma en maken we er elke week weer een gezellige boel van. Wat is er nou leuker dan door plezier en beleving in beweging te komen?

 

Elke donderdagavond komen er twee groepen bij W&A ’t Dreef; de eerste groep komt van 18.00-18.45 uur en de tweede groep komt van 19.00-19.45 uur. Daarnaast hebben we ook op zaterdag een groep dat sport van 11.30-12.30 uur bij Lange Brug 5 te Winterswijk.

 

 

Wil je graag bewegen en beleven en ook nog eens een gezellige avond hebben, kom dan gerust eens kijken bij Door Beleving in Beweging! Proberen is bij ons altijd vrijblijvend.