BrichbouW Outdoor

BrichbouW Outdoor is opgezet naar aanleiding van de vraag vanuit de praktijk en verenigingen. Bij vele verenigingen sporten er mensen met beperkingen, maar jammer genoeg zijn deze sporters door verschillende omstandigheden soms niet in staat mee te kunnen draaien in het reguliere sportcircuit. De vraag was daarom om een soort tussenstap te creëren voor deze sporters en tevens een punt te creëren waar trainers en coaches geholpen kunnen worden met vragen met betrekking tot de begeleiding.

 

Elke maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur is er BrichbouW Outdoor op het voetbalveld van AD ’69. We bieden de 20 lessen op maat, die zijn afgestemd op de wensen en behoeften van de sporter. Hierbij kan er gedacht worden aan; mountainbiken, hardlopen, andere vormen van atletiek, voetbal basisvaardigheden en outdoor sporten. De invulling wordt bepaald op de interesses en behoeftes van de sporter.

 

Hier hebben wij zowel voor buiten als voor binnen mogelijkheden om te sporten. In overleg kan er besloten worden dat er bij slecht weer binnen wordt gesport. Daarnaast wordt er ook buiten de accommodatie gesport. Dit gebeurd bijvoorbeeld met wandelingen en met mountainbiken. Aangezien er veel ruimte aanwezig is, is er altijd een rustige plek te vinden om de sport uit te voeren.

 

Kom snel een keer langs! Proberen is bij ons altijd vrijblijvend.