In de praktijk... Joëlle Lammertink


Hallo allemaal!

 

Mijn naam is Joëlle Lammertink en heb stage gelopen bij BrichbouW sportondersteuning. Om je een idee te geven van wat je tijdens je stage bij BrichbouW sportondersteuning kan verwachten, vertel ik graag mijn ervaring.

 

Ik ben erg blij dat ik terecht ben gekomen bij BrichbouW sportondersteuning. Tijdens mijn stage heb ik veel geleerd; vooral het inspelen op verschillende gedragingen en het bewust handelen tijdens het sporten. Tijdens mijn stageperiode heb ik kennis mogen maken met veel verschillende doelgroepen. Waardoor ik er voor mezelf achter kon komen welke doelgroep mij het meest aansprak. Ook kreeg ik zelf veel vrijheid om te ontdekken en te leren. Minimaal één keer in de maand kreeg ik de vrijheid om zelf een groepsles te organiseren. Ik heb erg veel geleerd tijdens mijn stageperiode gedurende twee jaar. Ook de band die ik met de deelnemers heb opgebouwd geeft veel voldoening.

 

Mijn functioneren:

Over mijn functioneren binnen mijn BPV plek (BrichbouW sportondersteuning) ben ik erg tevreden. Dit is mijn tweede jaar als stagiair. Ik merk dat ik nog veel dingen leer ook al is het mijn twee leerjaar. Denk hierbij aan de coördinerende functie en daarbij het ondersteunen van mijn mede-stagiaires. Tijdens mijn stageperiode heb ik veel feedback ontvangen, puur om mezelf in de praktijk te kunnen verbeteren. Iedere week probeer ik doelen voor mezelf op te stellen zodat ik het uitdagend hou en ik de deelnemers meer kwaliteit kan bieden.