Stagiaire in beeld: Robin Goossen


Hallo allemaal!

 

Mijn naam is Robin Goossen en ik ben 19 jaar oud. Ik zit in het vierde jaar en tevens examenjaar van de opleiding Sport en Bewegen op het Graafschap College in Doetinchem. Tijdens de opleiding heb ik stage gelopen bij BrichbouW sportondersteuning voor het keuzevak aangepast sporten. Op dit moment loop ik een gedeelde stage op verschillende locaties van Estinea en BrichbouW sportondersteuning voor het uitstroomprofiel bewegingagogie.

 

Tijdens mijn stage bij BrichbouW sportondersteuning krijg ik te maken met veel verschillende doelgroepen, ik begeleid deelnemers met een licht verstandelijke beperking tot en met mensen met een ernstig meervoudige beperking, wat ik erg interessant vind.  Mijn werkzaamheden variëren van deelnemers begeleiden in de sportschool tot het begeleiden van deelnemers bij ‘Door Beleving in Beweging’.Hier ondersteun ik deelnemers met een ernstig meervoudige beperking om door middel van belevingsgerichte activiteiten te bewegen. Ik vind het erg leuk om te doen omdat alle deelnemers net als iedereen op hun eigen niveau kunnen bewegen en erg enthousiast zijn! De opdrachten vanuit school sluiten goed aan en ik word tijdens dit proces goed begeleid door o.a. Boudewijn Inja.

 

Dus mocht je geïnteresseerd zijn om stage te lopen met deze gevarieerde doelgroep, is BrichbouW sportondersteuning zeker een aanrader!

 

Met sportieve groet,

Robin!