Deon Piek


Mijn naam is Deon, ik ben 19 jaar oud en woon in het mooie Aalten! In mijn vrije tijd doe ik veel aan fitness, leuke dingen met kameraden en ik kijk graag naar de autosport.

 

Bezig zijn met specifieke doelgroepen vind ik fantastisch, daarom werk ik bij Estinea en sinds oktober 2023 ook bij BrichbouW sportondersteuning. Hier ondersteun en begeleid ik de deelnemers op het gebied van sport, bewegen en beleven. Daarbij draag ik bij aan hun ontwikkeling en werk ik samen met de deelnemers aan hun persoonlijke doelen. Dit doe ik door naar de deelnemer te kijken en te luisteren naar hun mogelijkheden en niet naar hun beperkingen. D´r wat moois van maken en het bezorgen van plezier, succes en een sportieve ervaring vind ik geweldig aan dit werk!

 

Je kunt mij op woensdag vinden op de boccebanen van Sportpark Zuid in Aalten, de donderdag bij werk- en activiteitencentrum de Hoven Estinea waar ik een uur sportondersteuning geef en op de zaterdagen bij sportpark de IJsselweide in Ulft en bij Sportpark Zuid in Aalten.