Evi Lubbers


Hoi allemaal!

 

Mijn naam is Evi en sinds mijn stage in 2016 ben ik niet meer weggeweest bij BrichbouW sportondersteuning. Ik heb de opleiding Sport- en Bewegingseducatie (tegenwoordig Sportkunde) richting bewegingsagogie aan de HAN afgerond.

 

Het werken bij BrichbouW vind ik geweldig, door de kracht van bewegen in te zien en anderen hiermee aan te steken krijgen we samen een hoop voor elkaar. Mijn doel is iedere keer weer om er een feestje van te maken zodat jij weer met een lach op je gezicht naar huis vertrekt! Je kunt mij vinden bij het vaste aanbod: op de dinsdagavond in Winterswijk en af en toe de zaterdagen in Aalten en Ulft. Daarnaast ga ik als talentcoach vanuit plan Talent gemeente Aalten iedere donderdag naar Marga Klompé locaties Beth San en het Hoge Veld in Aalten. Middels een gevarieerd sport- en spel aanbod breng ik hier ouderen met dementie in beweging. Dit alles doe ik niet alleen maar samen met studenten van verschillende opleidingen. De stagebegeleiding vind ik ook erg leuk om te doen!

 

Daarnaast ben ik sinds 2020 ook werkzaam als coördinator Vitaliteit en Beweging bij Estinea. Mijn week staat dus altijd in het teken van bewegen en vitaliteit en ik vind het leuk om anderen met mijn enthousiasme hierin mee te nemen.

 

Ik hoop je een keer te zien op een van onze locaties zodat we er samen een feestje van kunnen maken!